Θάνατοι Μαλένας - Ίριδας: Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη αρνείται τα πάντα και μιλάει για σκευωρία

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Η 33χρονη αρνείται τα πάντα και μιλάει για μια σκευωρία που στήθηκε σε βάρος της.

Αμφισβητεί τα στοιχεία της δικογραφίας και υποστηρίζει πως ήταν μια μάνα που όχι μόνο δεν έκανε κακό στα παιδιά της, αλλά ούτε καν σκέφτηκε να τα βλάψει όπως τονίζει.

«Έλαβε προθεσμία για να υποβάλλει εγγράφως τις εξηγήσεις, πήρε αντίγραφο ο συνήγορός της και όπως διαφαίνεται θα ακολουθήσει την υπερασπιστική γραμμή αμφισβητώντας τα πορίσματα», δήλωσε για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά. «Απο την στιγμή που δεν ομολογεί έχει το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης και για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου και το γεγονός ότι η κατηγορουμένη αμφισβητεί τα πορίσματα Καρακούκη – Καλόγρηα δήλωσε ότι «είναι επιφανειακό το πάτημα (της κατηγορουμένης) το να θεωρεί τα πρώτα πορίσματα σωστά».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης