Πάτρα: Επείγουσα διακομιδή παιδιού στο νοσοκομείο - Έκλεισαν δρόμοι από την ΕΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) - Πως είναι η υγεία του ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Καλά στην υγεία του είναι το κοριτσάκι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Ρίου. Οπως είπε στο tempo24 ο Διεθυντής της Παιδιατρικής κλινικής του ΠΓΝΠ Γαβριήλ Δημητρίου το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε δωμάτιο της κλινικής και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μεταφέρθηκε εσπευσμένα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ένα κοριτσακι 2 ετών, το οποίο εμφάνισε σοβαρό επεισόδιο με σπασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί εμφάνισε πυρετικούς σπασμούς και απαιτήθηκε η επείγουσα μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από τους γονείς του μωρού και έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας στην άνω πόλη για τη διακομιδή του.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η κρισιμότητα της κατάστασης που το ΕΚΑΒ ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία ζητώντας τη συνδρομή της.

Για την ταχεία μεταφορά του παιδιού αποκλείστηκε, στην κυριολεξία, η οδός Κορίνθου και η ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών, ώστε να μην ανακοπεί η πορεία του ασθενοφόρου.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της διακομιδής:

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το βρέφος εμφάνισε έντονους πυρετικούς σπασμούς, με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο του Ρίου να σπεύδουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.