Οι τρόποι χρήσης του bronzer που αξίζει να τους δοκιμάσετε

Στο makeup δεν υπάρχουν κανόνες και όλα τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι το bronzer. Μπορεί η βασική του χρήση να είναι να ζεστάνει το πρόσωπο, στα σημεία που το χτυπάει ο ήλιος, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή makeup ρουτίνα.

Σαν σκιά

Η καφέ σκιά είναι εύκολη στη χρήση της. Τονίζει όλα τα χρώματα ματιών και ως μία γήινη απόχρωση δουλεύει εξίσου καλά σαν βάση για smokey eye σε καφέ αποχρώσεις, αλλά και σαν σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Με ένα fluffy πινέλο, παίρνετε το bronzer και τοποθετείτε σε όλο το βλέφαρο. Ματ ή ιριδίζον bronzer είναι κατάλληλο σ’ αυτή την περίπτωση.

Σαν eyeliner

Μ’ ένα πινέλο με διαγώνια μύτη, παίρνετε λίγο bronzer και τοποθετείτε στην εξωτερική γωνία του ματιού, και κάνετε μια γραμμή διαγώνια και προς τα πάνω. Για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να ψεκάσετε αρχικά το πινέλο με λίγο setting mist.

Για κοψίματα στο πρόσωπο

Πολλοί makeup artists χρησιμοποιούν διαφορετικό προϊόν για να κάνουν κοψίματα (δηλαδή contouring) και bronzing. Τώρα, αν το bronzer είναι ματ και δεν είναι ιριδίζον, μπορείτε πολύ εύκολα να το χρησιμοποιήσετε και για contouring. Μ’ ένα πινέλο μεσαίου πάχους, κάντε τα κοψίματα κάτω από τα ζυγωματικά. Επίσης μπορείτε να κάνετε κοψίματα στην μύτη και να κάνετε πιο έντονα τα χείλη με ένα ματ bronzer.

Φρύδια

Το τελευταίο tip δεν ταιριάζει σε όλους, αλλά αν τα φρύδια σας είναι σε τόνους του καφέ μπορείτε να το δοκιμάσετε. Το ματ bronzer είναι ιδανικό για να γεμίσετε κενά στα φρύδια. Το πινέλο με διαγώνια μύτη είναι κατάλληλο και σ’ αυτή την περίπτωση.

 

instyle

Διαβάστε επίσης