Πάτρα: Στο θέατρο act το έργο «Η Αγάπη είναι ένας Σκύλος από την Κόλαση»

Χορηγός επικοινωνίας tempo24


Είναι η Αγάπη είναι ένας Σκύλος από την Κόλαση;
Μία πραγματική, «καταραμένη», ιστορία αγάπης, αυτή του ποιητή με την Λίντια, τον μεγάλο του έρωτα, γίνεται αφορμή για μια μυθοπλασία, ένα (πιθανό) φόνο και πολλά ερωτήματα.
Η Θεατρική Ομάδα 2510 παρουσιάζει στο θέατρο act το έργο "Charles Bukowski Η Αγάπη είναι ένας Σκύλος από την Κόλαση!" του Ανδρέα Ζαφείρη.
Ο Charles Bukowski, ( ή μάλλον το alter ego του, ο «Χανκ Τσινάσκι»), ο «μεγαλύτερος ποιητής της Αμερικής», σύμφωνα με τον Ζαν Πολ Σαρτρ, ο αιώνιος κυνηγός του πραγματικού εαυτού, με την ελευθεριάζουσα γλώσσα και το μεστό νόημα, συναντάει και αναμετριέται με το μεγάλο ερώτημα της Αγάπης και του Έρωτα.
Είναι ο Έρωτας Αλλοτρίωση ή Ελευθερία; Ένας σκύλος από την Κόλαση ή ένα κρυφοκοίταγμα στον Παράδεισο; Και, τελικά, μπορεί κάποιος να αγγίξει την Αλήθεια και τη Λύση, χωρίς να αναμετρηθεί με τους δαίμονές του;
Η τελική απάντηση θα περάσει μέσα από ένα Θάνατο. Αλλά και ένα Φόνο, που ίσως γίνει, ίσως και όχι.
Το σύγχρονο θρίλερ και η αρχαία Τραγωδία συναντούν τον «βρώμικο» Ρεαλισμό, το Μπουκοβσκικό σύμπαν του περιθωρίου, του ερωτισμού, της αμφισβήτησης και της ανείπωτης σκληρότητας. Για να μας αποδείξουν ότι τελικά, όπως λέει και ο «Χανκ Τσινάσκι», στο έργο: «Η Ομορφιά υπάρχει στην αλήθεια! Όσο σκληρή κι αν είναι... Γιατί η αλήθεια που μιλάει για την ασχήμια, είναι όμορφη»!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
Παίζουν: Λουκάς Ξαπλαντέρης,
Αμελί Τριπαμπούκη,
Κατερίνα Προκόπη.
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριαλένα Μπόη.
Φωτογράφοι: Παναγιώτης Λουκόπουλος, Μαριαλένα Μπόη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη
Ημέρες Παραστάσεων: Πέμπτη 16/6 και Παρασκευή 17/6 στις 21.30
Διάρκεια: 100 ‘
στο Θέατρο act: Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα.
Εισιτήρια: Κανονικό 12 €, Φοιτητικό/Μειωμένο/ΑΜΕΑ: 8 €
Κρατήσεις θέσεων: 2610272037 – 6936122263
 

Διαβάστε επίσης