Πάτρα: Με επιτυχία η "Πανσέληνος των λουλουδιών" - ΦΩΤΟ

Από την Περιφέρεια και τις «ΣΦήγΚΕΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πανσέληνος των Λουλουδιών 2022» που είναι ενταγμένη στο Πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχαν αναλάβει τα μέλη της  ΑΜΚΕ «ΣΦήγΚΕΣ», τα οποία την Παρασκευή 27 Μάϊου 2022, παρέλασαν συνοδεία άνθινου άρματος στους κεντρικούς  δρόμους της  Πάτρας, ενώ μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» έδωσαν συναυλία οι ομάδες της χορωδίας και των κρουστών, υπό τη Διεύθυνση του Νίκου Φορλίδα  και της Αβροκόμης Ξενόγιαννη.

Την επιμέλεια του άνθινου άρματος είχαν αναλάβει οι Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιώργος Σταυρόπουλος και Αντώνης Μακρής και την εκμάθηση του Ρεπερτορίου, η Albena Penkova.

20220530_panselinos_ton_loyloydion_3.jpg

Το πρόγραμμα επαναλήφθηκε το Σάββατο 28 Μάϊου στον Πύργο Ηλείας, στους κεντρικούς δρόμους αλλά και στην πανέμορφη πλατανοσκεπή κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, και οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης και Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,Τάκης Παπαδόπουλος. 

20220530_panselinos_ton_loyloydion_2.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ