Σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα στο δημιουργικό και πολιτιστικό κλάδο

από το Creative Hub Πάτρας

 

To Creative Hub Πάτρας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας διοργανώνει το 2ο σεμινάριο μιας σειράς 24 σεμιναρίων και εργαστηρίων που θα απευθύνονται αποκλειστικά σε δημιουργούς, καλλιτέχνες, οργανισμούς και εταιρείες του χώρου από την Αχαΐα και θα περιλαμβάνουν θέματα επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ, κοινωνικών δικτύων, χρηματοδοτήσεων, δικτύωσης και συνεργασιών του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου.

Το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Από τη δημιουργική ιδέα στην επιχειρηματική πρόταση (Business Model Canvas)» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 17:00-19:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων-Ισόγειο, Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) και θα αφορά στη διαδικασία μετατροπής μιας επιχειρηματικής ιδέας του Δημιουργικού και Πολιτιστικού κλάδου σε μια βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση, μέσα από την αντικειμενική αξιολόγηση των δυνατοτήτων της και την ανάλυση του επιχειρηματικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος. 

Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Βασίλης Τουντόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Πρόκειται για το σεμινάριο που ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα. 16 Μαΐου 2022 και αναβλήθηκε εκτάκτως!

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του Creative Hub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020. Συμμετέχουν τέσσερις εταίροι:  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

email: [email protected]  

τηλ: 2610241244, 2611104397

Επίσημη ιστοσελίδα έργου: https://greece-italy.eu/rlb-funded-projects/creativehubs/

Facebook page: Interreg CreativeHubs

LinkedIn:  Interreg Creative@Hubs

You tube: Interreg Creative Hubs

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ