Πάτρα: Περισσότεροι από 60 αθλητές συμμετείχαν στο 2ο Squash Οpen της ΕΦΟΑ

Αθλητές όλων των ηλικιών έδωσαν το «παρών»

Σε ανακοίνωση του Αιόλου Αγυιάς, αναφέρονται τα εξής:

"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις εγκαταστάσεις του «Three Αction» και έδρα της ομάδας τοιχοσφαίρισης του Αιόλου Αγυιάς, το 2ο Squash Οpen της ΕΦΟΑ.

Συμμετείχαν πάνω από 60 αθλητές από όλα τα σωματεία τοιχοσφαίρισης της χώρας, δηλαδή από ΟΑ Αθηνών, ΟΤ Πειραιά, ΟΑ Χανίων, ΟΤ Θράκης, Πανελλήνιο Κέντρο Τοιχοσφαίρισης, Αίολο Αγυιάς, ΟΤ Ηρακλείου και Αρίωνα Λουτρακίου.

Αθλητές όλων των ηλικιών και σε όλες τις κατηγορίες από U13 και άνω, έδωσαν το «παρών» και πολλούς όμορφους αγώνες. Το κλίμα ήταν ευχάριστο παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε σε όλες τις κατηγορίες. Διακρίσεις για την ομάδα του Αίολου Αγυιάς ήρθαν με τους Φάνη Ανδρικόπουλο  (1η θέση Α15 και 2η θέση Α17), Αγγελο Κομινάτο (1η θέση A13), Νικόλα Ανδρικόπουλο (2η θέση A13), Γιώργο Δημόπουλο (3η θέση Α13), Αθανασία Ράγκου (3η θέση Κ17 και 3η θέση Γυναίκες), Φαίδρα Βανταράκη (3η θέση Κ19) και Βαγγέλη Παππά (5η θέση Άνδρες).

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και για τις μικρές παίκτριες του Αίολου Αγυιάς, οι οποίοι άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, τις Βασιλική και Κωνσταντία Θεοχαράτου.

Συγχαρητήρια επίσης και στον προπονητή των ακαδημιών Ανδρέα Κομινάτο και στον διευθυντή Αγώνων Απόστολο Βανταράκη.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε και το «Three Action» για τη φιλοξενία των αγώνων και όλους όσοι βοήθησαν από διάφορα πόστα (π.χ. φωτογραφικό υλικό, διαιτησίες, κ.ά.).

Κλείνοντας, να θυμίσουμε τη συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες τοιχοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία το διάστημα 12-15 Μαΐου, του αθλητή του Αίολου Αγυιάς, Φάνη Ανδρικόπουλου στην κατηγορία Α15".

 

Διαβάστε επίσης