Ιωάννα Παλιοσπύρου: H πρώτη της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Μεγαλείο ψυχής και παράδειγμα δύναμης από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πρώτη της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα.

Δύο χρόνια πέρασαν από την παραλίγο δολοφονική επίθεση σε βάρος της από την Έφη Κακαράντζουλα, την 37χρονη που την έλουσε στην κυριολεξία με βιτριόλι, και η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς την λευκή προστατευτική μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό της.

Η Ιωάννα, που όλα αυτά τα χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά για να αποκατασταθούν τα τραύματά της, εμφανίζεται για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας το πρόσωπό της.

Με αφορμή την αυριανή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha, όπου φιλοξενεί την ίδια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε τη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. 

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε δύναμή μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος" (σ.σ. Θεοδωράκης).

278987640_750485639449272_6772724699117455608_n.jpg