Podcast «lepatras» του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Nέος δίαυλο επικοινωνίας

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών σας καλωσορίζει στη σειρά Podcast και στο νέο δίαυλο επικοινωνίας που δημιούργησε για να έρθει ακόμα πιο κοντά με όποιον αγαπά την ελληνική λαϊκή παράδοση.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Με τα επεισόδια podcast που με πολλή  αγάπη δημιουργούμε, καλούμε κάθε έναν από εσάς να παρακολουθήσει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή το θελήσει συζητήσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, καταγραφές με επίκεντρο την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμά μας

Μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα Anchor, που συχνά αναφέρεται ως AnchorFM, μπορείτε να μας ακούσετε  είτε από την υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας. 

Οι ηχογραφήσεις που θα ακούσετε έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στο σπίτι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών όσο και άλλους χώρους και ξεκινούν να μεταδίδονται για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022.

Τα επεισόδια μας θα ανακοινώνονται μέσα από τη επίσημη σελίδας του Λυκείου μας, από τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα, τα δελτία τύπου, αλλά και από το μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο! 

Ας ανοίξουμε μαζί αυτό τον κύκλο Podasting του «lepatras» με το πρώτο μας επεισόδιο που έχει τίτλο: «Το Πάσχα: H μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού: Ήθη και Έθιμα των Ελλήνων.»

Ακούσετε το στον σύνδεσμο:  https://anchor.fm/lepatras/episodes/ep-e1h77td

Καλή σας Ακρόαση!"

 

Διαβάστε επίσης