Ασύλληπτη τραγωδία στην Ανδραβίδα - Δολοφονήθηκε ολόκληρη οικογένεια - Το ένα παδί που γλύτωσε έσερνε το νεκρό αδελφάκι του στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια (ΝΕΟΤΕΡΑ) ΦΩΤΟ

Εκτεταμένες έρευνες της ΕΛΑΣ

Μακελειό στην Ανδραβίδα. Νεκροί η μητέρα, ο πατέρας και δύο παιδιά.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Δεν χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη. Ποιος και γιατί δολοφόνησε δύο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών, και τους γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών;

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι γιγαντιαία. Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαία και την Αττική, «χτενίζουν» τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού.

Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

Χθες βράδυ, λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι που έγινε το φονικό, το έργο των Αρχών δεν ήταν εύκολο και γι αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει σωστά η ιατροδικαστική εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Το ζευγάρι που δολοφονήθηκε (φωτό patrisnews.com)

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σήμερα αναμένεται η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε χθες βράδυ τα πτώματα να επιστρέψει για να προχωρήσε σε νέες έρευνες.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ο άνδρας που είχε καταγωγή από την Αλβανία και η γυναίκα που καταγόταν από την Ρουμανία, βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού σε λίμνη αίματος, ενώ τα δύο μικρά παιδιά στο δωμάτιό τους , είχαν βρεί τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Μάλιστα το μεγαλύτερο παιδί που έπαιζε στη γειτονιά ήταν αυτό που πρώτο αντίκρυσε το φρικτό θεάμα και σύμφωνα με μαρτυρίες, πήρε το μικρότερο αδελφάκι του , το έσερνε μέσα στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια για να το σώσουν!

  

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ολοένα και απομακρύνεται το σενάριο, ο άνδρας να σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news από αστυνομικές πηγές, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία.

Μάλιστα αναζητείται, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα παιδί που έχασε τη ζωή του ήταν δύο ετών ενώ το άλλο ήταν μόλις ενός έτους. Τα δύο παιδιά και η μητέρα βρήκαν τραγικό θάνατο από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν αλλοδαποί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

274754502_362467838877124_3617490027014390828_n.jpg

274838236_478713193803193_3710064900654753771_n_0.jpg

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ανδραβίδα το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news δολοφονημένοι εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι τους η μητέρα, ο πατέρας και δύο παιδιά της οικογένειας.

Τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν μέσα σε ένα λουτρό αίματος, σοκάροντας τους κατοίκους της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στο tempo24.news ότι ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν ο άνδρας ήταν αυτός που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο τους παιδιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είνναι ηλικίας περίπου 12 ετών (6η δημοτικού) και δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έγινε το φονικό. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το σημείο, το ένα από τα δύο παιδιά που βρέθηκαν δολοφονημένα ήταν μωρό.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και Ιατροδικαστής. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ