Δυτ. Ελλάδα: Τραγωδία - Τσίκνησε και λίγη ώρα μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο!

 

 

Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την μάχη, και κατέληξε λίγες ώρες μετά από το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη, το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, ο 60χρονος υπάλληλος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Νίκος Λιούρης.

Ο 60χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο, στην δημοτική οδό Αμαλιάδας – Κουρούτας, στο ύψος του Lidl. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος τηλεφωνητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας,  και στο οποίο επέβαινε η σύζυγος του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, έβγαινε σύμφωνα με πληροφορίες από πρατήριο υγρών καυσίμων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κουρούτα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, επιχείρησε να μπει στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Αμαλιάδα και την ίδια στιγμή έρχονταν ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κουρούτα.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν σφοδρή! Το αυτοκίνητο του 60χρονου βρέθηκε στον αέρα και κατέληξε πάλι στην έξοδο του πρατηρίου, ενώ το άλλο ΙΧ βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας καταλήγοντας στο παρκινγκ καταστήματος. Μάλιστα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο έσπασε την βαριά συρόμενη πόρτα του καταστήματος!

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν την Τροχαία Ήλιδας, ενώ στο σημείο κατέφθασαν και πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Αμαλιάδας για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 60χρονο, την σύζυγό του και τον 25χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Ο 60χρονος υπάλληλος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και η σύζυγός του αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε διασωληνομένος  στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου και κατέληξε λίγες ώρες μετά.

 

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του γιατρού, Βαγγέλη Δημητρόπουλου

Βαθιά συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός του γιατρού, Βαγγέλη Δημητρόπουλου, στον 60χρονο Νίκο Λιούρη, αναρτώντας, μάλιστα, μια φωτογραφία του, την οποία τον τράβηξε ο ίδιος χθες, όταν ο Νίκος Λιούρης έψηνε σουβλάκια για τους συναδέλφους του, στο Νοσοκομείο, τηρώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

https://www.patrisnews.com/

 

Διαβάστε επίσης