Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα: «Έγιναν μόδα πλέον οι καταγγελίες για βιασμό» είπε ο δικηγόρος του ιερέα - Εξαλλη η Χρηστίδου

 

 

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του δικηγόρου του ιερέα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

Ο δικηγόρος του ιερέα μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε πως οι «καταγγελίες βιασμών έχουν γίνει πλέον, της μόδας», μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Αυτά που ακούω είναι η κατάθεση της ανήλικης. Νομικά για να υφίσταται βιασμός θα πρέπει να υπάρχουν δύο στοιχεία: την ιατροδικαστική εξέταση και εκτός από τη σωματική απειλή για την ακεραιότητά της, θα πρέπει να έχει την απειλή της ζωής της να εξαναγκαστεί με κάποιον τρόπο να έρθει σε συνουσία με τον ιερέα. Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο, κανένα φωτογραφικό υλικό που να στοιχειοθετεί μία επαφή με τον ιερέα» είπε ο συνήγορος του κατηγορουμένου σχολιάζοντας το ρεπορτάζ που είχε μεταδοθεί νωρίτερα στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” του MEGA.

«Εάν όμως δεν υπάρχουν ντοκουμέντα, αποδείξεις και αποδεικτικά μέσα για να μπορέσει να αποδειχθεί το έγκλημα του βιασμού… καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας μετά την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου... Μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε, μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες. Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν», είπε ο δικηγόρος του ιερέα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να γίνεται έξαλλη.

Με τη σειρά της, η παρουσιάστρια του απάντησε σε έντονο ύφος: «Για ποια μόδα μιλάτε κύριε Θεοδωρόπουλε; Αν παρακολουθήσατε τον κύριο Καλλιακμάνη, μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, κι άλλες καταγγελίες και γι’ αυτό καθυστέρησε η έρευνα για τον ιερέα, επειδή τελικά υπήρχαν κι άλλα κορίτσια πίσω από αυτή την ιστορία».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος επανέλαβε την ίδια φράση, με αποτέλεσμα ο Νίκος Συρίγος να ξεσπάσει κι εκείνος λέγοντάς του: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό. Σταματήστε κάποια στιγμή να το λέτε. Μόδα είναι το λαχούρι που φοράει η Σίσσυ, δεν είναι μόδα να καταγγέλλουν βιασμούς. Έλεος με αυτά που γίνονται».

https://www.real.gr/

Διαβάστε επίσης