Αλμα Ζωής - Webinar: Γονιμότητα και καρκίνος μαστού

Πρόσκληση: 

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ώρα 17:30 ο κος Νεοκλής Γεωργόπουλος Καθηγητής Ενδοκρινολογίας – Τμήμα Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, θα αναπτύξει το θέμα:  Γονιμότητα και καρκίνος μαστού. 

Την ενότητα θα σχολιάσει ο κος Αντωνάκης Γεώργιος, Καθηγητής, Διευθυντής Μονάδος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Μαιευτικής – Γυναικολογικής, Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών.

Το σεμινάριο θα γίνει στην διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας: ΕΔΩ

Σας περιμένουμε στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τις γυναίκες που έχουν νοσήσει με καρκίνο μαστού και βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία όπως είναι η γονιμότητα μετά τη διάγνωση. Στην συγκεκριμένη ενότητα θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε κατά πόσο οι θεραπευτικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού επηρεάζουν την γυναικεία γονιμότητα, ποιες επιλογές έχουν οι γυναίκες πριν και μετά την αντιμετώπιση της νόσου, πότε και σε ποιες περιπτώσεις είναι ασφαλές να μείνει έγκυος η γυναίκα. Οι καθηγητές κ. Γεωργόπουλος και Αντωνάκης θα απαντήσουν σε όλα όσα απασχολούν τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με:

• Την ευγενική χορηγία της εταιρίας

Novartis Hellas

• Την υποστήριξη των εταιριών

Intermed

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ

Vianex

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ