Ανδρέας Φούρας: Ανακόλουθος ο Λοβέρδος

 

Nέο ξέσπασμα του πρώην Δημάρχου Πατρας και πρώην υφυπουργού Ανδρέα Φούρα με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Lepanto χαρακτήρισε τον Ανδρέα Λοβέρδο ανακόλουθο καθώς με την επιλογή του στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη καταπάτησε το “μότο” που είχε στην προεκλογική διαδικασία ότι “θα πρέπει ο επόμενος αρχηγός να βρίσκεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο”! Ο κ. Φούρας δήλωσε ακόμη πως την περασμένη Δευτέρα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πατρινό πολιτικό επισημαίνοντάς του πως δεν θα πρέπει να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε αχαρτογράφητους δρόμους.

Υποστήριξε πως ο κ. Λοβέρδος επέλεξε τον κ. ΑΝδρουλάκη μόνο και μόνο επειδή θεώρησε πως η κάθοδος Παπανδρέου στις εκλογές του στέρησε την δυνατότητα να καταλάβει την ηγεσία στο κόμμα. “Μέχρι να γίνουν οι εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα “παίζουν” μόνοι τους στη Βουλή αφού αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης το ΚΙΝΑΛ δεν θα έχει αρχηγό στο Κοινοβούλιο” δήλωσε ο κ. Φούρας και πρόσθεσε με νόημα: ‘Γελάνε Μητσοτάκης και Τσίπρας στο ενδεχόμενο της εκλογής Ανδρουλάκη”.

Τέλος υπενθύμισε πως ο κ. Ανδρουλάκης ήταν επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος με τη συνεργασία του με τη ΝΔ κατάντησε το ΠΑΣΟΚ στο 4%!

Διαβάστε επίσης