Ανδρέας Φούρας: Γιατί στηρίζω τον Βασίλη Αϊβαλή για Δήμαρχο Πατρέων

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Τη στήριξη του στο πρόσωπο του Βασίλη Αϊβαλή, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας.

Σε δήλωσή του  αναφέρει:

Είναι ζητούμενο για όλους μας η Πάτρα μας να αποκτήσει την θέση που της αρμόζει ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη.

Αυτό συνεπάγεται στρατηγικό σχεδιασμό, τεχνική πληρότητα και ουσιαστικά έργα υποδομής με γνώμονα την βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.

Δεν έχουμε περιθώρια για χαμένο χρόνο.

Η επόμενη πενταετία είναι η τελευταία ευκαιρία, σύμφωνα και με τα χρηματοδοτικά πρωτόκολλα, για σοβαρή και ουσιαστική δουλειά.

Εκτιμώ ότι ο συνδυασμός «Πάτρα σπουδαία και πάλι» με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Βασίλη Αϊβαλή, πληροί τις προϋποθέσεις για να οδηγήσει την Πάτρα στην επόμενη μέρα, με όρους ανάπτυξης, κοινωνικής ευημερίας και κοινωνικής ευαισθησίας.

Με τον Βασίλη Αϊβαλή στο τιμόνι της πόλης, με τις τεχνοκρατικές του γνώσεις, την εμπειρία του στον προγραμματικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με την πολιτική των ανοιχτών οριζόντων και της ελεύθερης σκέψης που διακηρύσσει, η Πάτρα θα έχει μια ευκαιρία εξόδου της από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει και όδευσης προς ένα στοχευμένο, ελπιδοφόρο μέλλον.

Στηρίζω τον Βασίλη Αϊβαλή και την «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» στον αγώνα που δίνουν για την Πάτρα του αύριο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ