Αφροδίτη Σκαφίδα: Ποια είναι η αθλήτρια που μπήκε στη ζωή του Πύρρου Δήμα

 

 

Ο Πύρρος Δήμας τέσσερα χρόνια μετά τον χαμό της γυναίκας του, φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. 

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του Πύρρου Δήμα έγινε πριν από λίγες ημέρες στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος ενώ η κάμερα του Happy Day τους συνάντησε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη

Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την 39χρονη από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Survivor 3.

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982 και είναι αθλήτρια του στίβου. Συγκεκριμένα, ασχολείται με το άλμα επί κοντώ και αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα.

Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η ίδια κατά την τρίτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ. Αφού υπερέβη τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4,55μ κατέρριψε την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση (τα 4,48μ).

Επίσης, έχει κατακτήσει την 4η θέση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008.

Το 2019 μπήκε στο Survivor και κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Σε συνέντευξή της η ίδια είχε μιλήσει για το ριάλιτι επιβίωσης και τη φιλία της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με είχε καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου», είχε τονίσει.

https://www.real.gr/

Διαβάστε επίσης