Κυανούς Σταυρός Πατρών: Καινοτόμο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης με την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/12/2021  στην πρόσφατα ανακαινισμένη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών (στην άνω πόλη) το καινοτόμο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σύμφωνα με τις καινούριες οδηγίες κατά της πανδημίας. 

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο  “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε”, είναι από τις πρωτοπόρες  μονάδες αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα, αφού είναι η πρώτη Μονάδα που καθιέρωσε ασκήσεις γυμναστικής και κινησιοθεραπείας κατά την διάρκεια της συνεδρίας αιμοκάθαρσης. 

  Οι Νεφρολόγοι του Κυανού Σταυρού κα Κωνσταντίνα Τρίγκα και κος Περικλής Δουζδαμπάνης θέλοντας να επιτύχουν και να διατηρήσουν υψηλά την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς τους, έχουν ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλους τους απαιτητικούς ελέγχους για την πιστοποίηση του διεθνές πρότυπου Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας των μονάδων Υγείας ISO 9001:2015 καθώς και σε όλους τους υγειονομικούς ελέγχους και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτεί η πανδημία. Στην φωτογραφία διακρίνεται το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού καθώς και οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου. Αξίζει να τονιστεί ότι το σεμινάριο είναι πιστοποιημένο από την Eυρωπαїκή Επιτροπή Αναζωογόνησης.  

 

Διαβάστε επίσης