Καταθέτει αγωγή κατά του Μιχάλη Ζιώγα ο Παναθηναϊκός

Μετά τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος των «πράσινων»

Αγωγή για δυσφήμιση κατά του «υπηρεσιακού» -στον χθεσινοβραδινό (01/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ- προπονητή της ΑΕΛ, Μιχάλη Ζιώγα θα καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος των «πράσινων» για παιχνίδια του παρελθόντος.

 

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής του 1988 με την ΑΕΛ δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πως «...αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αποδείξαμε πως έχουμε βάθος ως ομάδα. Σήμερα παίξανε έντεκα διαφορετικοί παίκτες συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Αξίζει συγχαρητήρια και ο κόσμος μας. Αγωνίστηκαν δύο μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πρέπει να σέβονται την ομάδα και τη φανέλα της Λάρισας. Και την Κυριακή είχαμε μια κατάφορη αδικία σε βάρος μας, αλλά και σήμερα. Σφυρίχτηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε.

Θύμισε εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού, που κάποιοι λέγανε ‘Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε’. Σήμερα υπάρχει κατάφωρη αδικία για την ομάδα μας. Εμείς είχαμε πειθαρχία ήταν κοντά οι γραμμές μας. Οι μεγάλοι νικητές της αναμέτρησης είμαστε εμείς. Απαιτούμε σεβασμό γιατί είμαστε από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου».

Από τον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να μπουν σε δημόσιο διάλογο με τον Ζιώγα, ωστόσο, ξεκαθάριζαν πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν να περνούν έτσι προσβλητικές δηλώσεις για τον σύλλογο.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης