Ν. Ανδρουλάκης: «Άγονος» ο δικομματισμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ομιλία στη Μυτιλήνη

«Ο δικομματισμός Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι άγονος, δημιουργεί συνεχώς συνθήκες διχόνοιας και απαξιώνει τον δημόσιο διάλογο με αποτέλεσμα να μην επιλύονται τα προβλήματα, επειδή ακριβώς δεν τίθενται με ωριμότητα» σημείωσε, μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη μαρίνα Μυτιλήνης, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Σε σχέση με την προοπτική του κομματικού φορέα, στον οποίο ανήκει ο κ. Ανδρουλάκης, είπε ότι οραματίζεται ένα κόμμα «το οποίο θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας μας, των αδύναμων πολιτών και της μεσαίας τάξης με προοδευτικό πρόσημο και σχέδιο. Με πραγματική ελπίδα και όχι με δημαγωγίες».

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του, επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε πως «πρέπει να υπάρξουν πολιτικές που ρίχνουν το κόστος ενέργειας, φοροαπαλλαγές ώστε να δώσουμε ώθηση στις εξαγωγές σημαντικών προϊόντων όπως είναι το κρασί και το λάδι. Στόχος μας είναι να συνδεθεί ο πρωτογενής τομέας με τον τουρισμό, και τα οφέλη της επισκεψιμότητας της χώρας τους καλοκαιρινούς μήνες να τα εισπράττει η οικονομία ολόκληρο τον χρόνο».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης