Ρούμπεν Σεμέδο: Οι Πορτογάλοι βγάζουν τον αμυντικό του Ολυμπιακού από τα πλάνα της Μπενφίκα

Το… εξωγηπεδικό προφίλ που έχει ο Ρούμπεν Σεμέδο φαίνεται πως είναι -σύμφωνα με τους Πορτογάλους- ο λόγος που ο αμυντικός του Ολυμπιακού βγαίνει από τα πλάνα των ανθρώπων της Μπενφίκα.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «A Bola», ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν βρίσκεται στα πλάνα της Μπενφίκα. Η πορτογαλική εφημερίδα επικαλείται πηγή κοντά στην ομάδα της Λισαβόνας και τονίζει πως παρά την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού -μετά το σοβαρό τραυματισμό του Λούκας Βερίσιμο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν- ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν απασχολεί τους Λουζιτανούς.

Όπως σημειώνεται, ο Ζόρζε Ζέσους θα διατηρήσει το σύστημα των τριών κεντρικών αμυντικών ακόμη και χωρίς τον Βερίσιμο, αλλά ακόμα η Μπενφίκα δεν έχει αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε αγορά ή δανεισμό παίκτη.

Σχετικά με τον Σεμέδο, τονίζεται πως τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει ο αμυντικός του Ολυμπιακού, είναι ο λόγος που τον βγάζουν εκτός μετεγγραφικής λίστας, παρά την καλή εικόνα που έχει γι’ αυτόν ο προπονητής της ομάδας.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο, 27, Πορτογάλος διεθνής με τον Ολυμπιακό, ήταν ένα όνομα που ήταν ήδη στην ατζέντα του Ζόρζε Ζεσούς την περασμένη σεζόν και συνεχίζει να ικανοποιεί τον προπονητή της Μπενφίκα. Ακόμα κι έτσι, πηγή κοντά στην Μπενφίκα διαβεβαίωσε την “A Bola” ότι δεν είναι, και δεν θα είναι, ένα όνομα στην εξίσωση, δεδομένου του γνωστού προφίλ των εξωποδοσφαιρικών προβλημάτων στα οποία έχει εμπλακεί ο παίκτης» σημειώνει η εφημερίδα.

 

πηγη

Διαβάστε επίσης