Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν τον Σεμέδο έξω από το σπίτι του – Ενέδρα με ρόπαλα

15/01/2022 | 11:08

Στιγμές τρόμου για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, το βράδυ της Παρασκευής (14/01).

 

Σύμφωνα μα πληροφορίες του protothema.gr, λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον περίμεναν τρεις μαυροφορεμένοι με κουκούλες.

Τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε με έναν φίλο του, οι τρεις άνδρες του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

Αστυνομικοί που φτάσανε στο σημείο, είδαν παντού αίματα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν χτυπημένος στον ώμο και τη πλάτη και ο φίλος του στο στόμα και αιμορραγούσε.

Οι δυο άνδρες, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γλυφάδας και από εκεί στο Metropolitan.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε