Αχαΐα: Οι αστυνομικές ειδήσεις της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε δύο πελάτες που σ στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ και στους δύο πελάτες διοικητικά πρόστιμα -300- ευρώ στον καθένα, και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος ανεστάλη για επτά ημέρες.

Σύλληψη ημεδαπής που διώκονταν με ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 230 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 24 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, που διέθεταν προς πώληση.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για υπόθεση απάτης.

Διαβάστε επίσης