Γιάννης Αντετοκούμπο: Αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στο Costa Navarino – Οι παροχές και η τιμή πώλησης

Την πρώτη του επένδυση σε ελληνικό έδαφος έκανε πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στην Πελοπόννησο και το Costa Navarino πολύ μεγάλης αξίας.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είχε αποφασίσει να επενδύσει στη Μεσσηνία και την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης στην περιοχή. Μετά από συζητήσεις η συμφωνία έκλεισε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει στην κατοχή του δύο υπερπολυτελείς βίλες στο διάσημο Costa Navarino.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη επένδυση που κάνει ο Greek Freak στη χώρα μας, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο στις αρχές Σεπτεμβρίου, μαζί με τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο για ολιγοήμερες διακοπές, πριν από την επιστροφή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ξανά το 2018 το συγκρότημα, ωστόσο τώρα οι συνθήκες ήταν όπως φαίνεται πιο ώριμες για την αγορά των δύο βιλών. Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα.

Πρόκειται για βίλες 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1300 τ.μ. και τιμή που κυμαίνεται από 1,25 έως 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί, ότι όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Την περασμένη σεζόν, ο «Greek Freak» υπέγραψε το σούπερ μαξ συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, από το οποίο θα λάβει μέσα σε διάστημα πενταετίας το ποσό των 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Στα «ελάφια» αγωνίζεται και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίζεται στη Γαλλία με τη φανέλα της Βιλερμπάν.

πηγή

Διαβάστε επίσης