Βιωματικό Σεμινάριο στο Πολύεδρο: «Κοιτάζουμε θετικά. Ναι! Αλλά πως;»

Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στις 8.00 το βράδυ στο «Πολύεδρο» θα ξεκινήσει ένας κύκλος βιωματικών σεμιναρίων με τη σύμβουλο διαβίωσης (life coach) Γωγώ Παπαδοπούλου. 

Με θέμα «Κοιτάζουμε θετικά. Ναι! Αλλά πως;», στόχος είναι οι παρευρισκόμενοι να μυηθούν σε απλές τεχνικές που θα τους βοηθούν στην υπάρχουσα καθημερινότητα, να έχουν μια άλλη, θετικότερη ματιά στα πράγματα. Το όφελος από αυτόν τον θετικό άνεμο, είναι πως θα επιτύχουν καλύτερη ψυχολογία, ποιοτικότερες σχέσεις και κυρίως θα μπορούν να παίρνουν αποφάσεις με αισιοδοξία και δύναμη. 

Στο βιωματικό σεμινάριο, θα υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση με το κοινό και μέσα από «παιχνίδια» θα αρχίσει να ξετυλίγεται το ποτάμι της θετικότητας. Χαριτολογώντας μπορούμε να πούμε πως θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το μυστήριο του αν «ο γιαλός είναι στραβός, ή αν στραβά αρμενίζουμε!».

Η Γωγώ Παπαδοπούλου είναι πιστοποιημένη Life Coach και προσφέρει  υποστηρικτικές, συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες, παιδιά, ιδιώτες, οργανισμούς και εταιρίες, για περισσότερα από 30 χρόνια.  Σήμερα, διευθύνει το δικό της Κέντρο Ολιστικής Υποστήριξης και Θεραπείας Total Approach – Tomatis Center  στην Αθήνα και δραστηριοποιείται δια ζώσης η εξ αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκίνησε με σπουδές και μεταπτυχιακά στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, παρακολούθησε το τμήμα Φιλοσοφίας/παιδαγωγικής και ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια προχώρησε σε πιστοποιήσεις πάνω σε νέες μεθόδους άμεσης  προσωπικής βελτίωσης όπως η ανάλυση προσωπικότητας, ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η ακουστικοψυχοθεραπευτική μέθοδος Tomatis, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός, η άμεση συναισθηματική αποφόρτιση (IER)κ.α. 

Κάτι που τη χαρακτηρίζει  είναι η θετικότητα στο πως βλέπει τα πράγματα, η αμεσότητα και η πρακτικότητα σε ότι προτείνει, γιατί όπως λέει η ίδια, στο «σεργιάνι» της ζωή της, πρώτα έχει «πάθει και έχει μάθει» η ίδια και μετά προτείνει σε άλλους . Βλέποντας τη ζωή ως παιχνίδι και πρόκληση, καινοτομεί και ενθαρρύνει όλους να εστιάζουν στην πράξη και στα αποτελέσματα και όχι στο τι λέει η θεωρία. Η φράση που λέει συχνά,  είναι πως «ότι βιώσεις με την καρδιά σου, τότε γίνεται δικό σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις». Κερδίζουν αυτοί που έμαθαν στην καρδιά τους, να βλέπει με αισιοδοξία και αποδοχή τον εαυτό τους. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2610 277342
Πολύεδρο, Κανακάρη 147 Πάτρα

* Με απαραίτητη κράτηση θέσης λόγω υγειονομικών συνθηκών.

 

Διαβάστε επίσης