Παρασκευάς Καρασούλος και Θοδωρής Νικολάου στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μια βραδιά με ποίηση και τραγούδι που άγγιξε τις καρδιές


Δε χρειάζονταν συστάσεις για τους προσκεκλημένους του χώρου πολιτισμού ΠΟΛΥΕΔΡΟ το βράδυ της Πέμπτης.
Ο ποιητής και στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος που έχει δώσει δείγματα της γραφής του μέσα από εξαιρετικές μουσικές συνεργασίες, ήρθε για να μας μυήσει στο χώρο της ποίησης με τα χαϊκού, αυτό το ιδιαίτερο είδος ποίησης και να τον γνωρίσουμε καλύτερα.
Συνοδοιπόρος με μελωδίες αρμονικές ο δικός μας φωτεινός τραγουδιστής, ο Θοδωρής Νικολάου που η ερμηνευτική του δεινότητα τον κατατάσσει στους καλλιτέχνες που με ποιότητα υπηρετούν το τραγούδι.
Ο δημιουργός της ποιητικής συλλογής Polaroid διάβασε με ιδιαίτερο συναίσθημα τα ποιήματα χαϊκού και ένα ανέκδοτο ακόμη, διήγημά του που θα προστεθεί στις "Ιστορίες για να μην λείπεις όσο θα λείπεις". Αυτό ήταν το "δώρο" του για όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ. Μας ξάφνιασε ευχάριστα με τη συγγραφική του ιδιότητα ο Παρασκευάς Καρασούλος.
Η βραδιά ήταν γεμάτη στίχους ερωτικούς, μουσική και ο Θοδωρής Νικολάου μας χάρισε στιγμές μοναδικές συνοδεύοντας με το πιάνο και τραγουδώντας  τη "Μικρή πατρίδα" αλλά και "της ομορφιάς το άγριο φιλί".
Πολυπληθές το κοινό έσπευσε στον όμορφο κήπο να απολαύσει τους δημιουργούς και να τους χειροκροτήσει σε μια βραδιά με συναίσθημα και τέχνη.

Το tempo24 βρέθηκε στην όμορφη βραδιά και κατέγραψε στιγμιότυπα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης