«Ανάσα μου κι αέρα»: Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος στο Gazarte Roof Stage – Μαζί τους ο πατρινός Θοδωρής Νικολάου

17/09/2023 | 13:08

 

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος επιστρέφουν εκ νέου στην υπέροχη ταράτσα του Gazarte και ανεβάζουν στη σκηνή τους Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα και τον πατρινό Θοδωρή Νικολάου, σε ένα ανθολόγιο της στιχουργικής τους κατάθεσης στη σύγχρονη ελληνική δισκογραφία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, δύο σημαντικοί στιχουργοί ενώνουν τους κόσμους τους μέσα από τις φωνές νέων ερμηνευτών, αναγνωρίζοντας την πολυτιμότητα του μαζί, σε μια κρίσιμη στιγμή για την τέχνη του τραγουδιού αλλά και της πραγματικότητάς μας. Μαζί οι δύο αγαπημένοι δημιουργοί επιμελούνται και συνυπογράφουν μια μουσική παράσταση με άξονα το διάλογο των στίχων, των εικόνων, των τραγουδιών τους.

Και φωνές τους γίνονται τρεις εξαιρετικοί νέοι ερμηνευτές και μουσικοί που φωτίζουν με το δικό τους τρόπο τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, πού έγιναν ο λόγος της συγκίνησης και του αισθήματός μας.

Την ενορχήστρωση της παράστασης υπογράφει ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

«Ανάσα μου κι αέρα»: Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος στο Gazarte Roof Stage - Μαζί τους ο πατρινός Θοδωρής Νικολάου

https://www.zougla.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος