Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

Tο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, συνεχίζοντας τη γενικότερη προβολή και ανάπτυξη του Ιδρύματος με την προώθηση νέων και υπαρχόντων Προγραμμάτων Σπουδών, θα συμμετέχει από τις 11 έως τις 19 του μήνα στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο πλήρως οργανωμένο Stand -3- της Akademia (Περίπτερο 14), το οποίο θα λειτουργήσει για το κοινό από το πρωί του Σαββάτου, 11 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.) θα διατίθενται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΕΑΠ.

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (18 & 19 Σεπτεμβρίου), ενώ τις καθημερινές θα λειτουργεί από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Τα έμπειρα στελέχη του Ιδρύματος θα παρέχουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νέα ή τα παλαιότερα Προγράμματα, τις προϋποθέσεις εγγραφής σ’ αυτά και τα κοινωνικά ή οικονομικά κριτήρια σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη.

 Το Ε.Α.Π. προσκαλεί όλους, όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα Προγράμματά του, σε ένα 10ημερο ακαδημαϊκής αριστείας και εξερεύνησης όλων των νέων εκπαιδευτικών «οδών» που ανοίγονται για τα εκπαιδευτικά συστήματα του κόσμου, με νέα επαγγέλματα να γεννιούνται και παλαιότερα να αναμορφώνονται. 

 

Διαβάστε επίσης