Οι εγγραφές για το Run Greece της Πάτρας

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Πάτρας ολοκληρώθηκαν στις 12.00΄ το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Οι απευθείας εγγραφές στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης ολοκληρώθηκαν στις 21.00΄ το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου. Παρ΄ όλα αυτά όποιος επιθυμεί ακόμα να εγγραφεί στον αγώνα μπορεί να το κάνει ως εξής:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από 12.00΄ έως 20.00΄ και Σάββατο 5 Οκτωβρίου από 10.00΄ έως 20.00΄ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Στίβου Λαδόπουλου (τέρμα Ηλέκτρας) για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ.

Οι εγγραφές για τον αγώνα των Παιδιών (850 μ.) έχουν ολοκληρωθεί επειδή έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός των 800 συμμετοχών.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τον αγώνα των 5 χλμ. του RUN GREECE ΠΑΤΡΑ θα υπάρξει πρόκριση 10 Ανδρών και 10 Γυναικών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος με πληρωμένα τα έξοδα συμμετοχής στον τελικό αγώνα RUN GREECE των 3.000μ. στα πλαίσια των αγώνων του φετινού Μαραθωνίου στην Αθήνα στις 10 Νοεμβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δρομείς και τους πολίτες της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας για την αγάπη και την ανταπόκριση που επιδεικνύουν προς τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ.

Διαβάστε επίσης