Άνοδος κρουσμάτων Covid-19 στην Premier

16 άτομα θετικά

 Δεκαέξι άτομα βρέθηκαν θετικά στην COVID-19 στον τελευταίο γύρο εξετάσεων της Premier League που πραγματοποιήθηκε σε 3.060 παίκτες και προσωπικό των συλλόγων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή.

 Ο τρίτος κύκλος εξετάσεων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16-22 Αυγούστου, έδειξε αύξηση των κρουσμάτων, αφού η κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας κατέγραψε 20 κρούσματα στις πρώτες δύο εβδομάδες εξετάσεων.

 «Σύμφωνα με τις διατάξεις εξετάσεων στην υγειονομική περίθαλψη, η Premier League θα χρησιμοποιήσει «γρήγορα» τεστ αυτή τη σεζόν και, όποιος βρεθεί θετικός, θα κάνει στη συνέχεια PCR για να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα» ανέφερε η Premier League.

 Μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν θετικοί την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Κρίστιαν Πούλισικ της Τσέλσι και ο Μπεν Γουάιτ, ο νέος άσος της Άρσεναλ, με τους δύο παίκτες να χάνουν το λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής, στο οποίο η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας.

 Οι επιθετικοί της Άρσεναλ, Πιερ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ ήταν μεταξύ των τεσσάρων κροσμάτων του συλλόγου πριν από μια εβδομάδα, αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στην ομάδα.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης