Προφυλακίστηκε ο απότακτος αστυνομικός για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

 

Το δρόμο για τις φυλακές Κορίνθου, πήρε ο απότακτος αστυνομικός που φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, η κ. Ανακρίτρια Ζακύνθου διέταξε την μεταφορά ενώπιον της, του πρώην αστυνομικού καθώς φαίνεται να προέκυψαν νέα στοιχεία, για την πιθανή συμμετοχή του, στη δολοφονία.

Μετά το πέρας της απολογίας τους που κράτησε αρκετές ώρες, η κ. Ανακρίτρια και η κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ανάκριση, τον περασμένο Ιούνιο, όπου είχε συλληφθεί με άλλους επτά κατηγορουμένους για την ίδια δολοφονία, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τέλος, τον απότακτο αστυνομικό, ο οποίος υπηρέτησε ως υποδιοικητής Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, είχε κατονομάσει ο Ντίμης Κορφιάτης (σύζυγος της Χριστίνας Κλουτσίνιωτη) στο παρελθόν για σχέσεις του με παράνομες δραστηριότητες στο νησί. Ο απότακτος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, για την ληστεία σε βάρος του νυν Δημάρχου Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη από τον οποίο είχαν αποσπάσει €500.000. Στο Εφετείο ωστόσο, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 3/5 της ποινής του και αποφυλακίστηκε.

https://ermisnews.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ