Έφτασαν στη Ζάκυνθο οι συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη

Υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας έφτασαν αργά το βράδυ στη Ζάκυνθο οι επτά συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση της 9ης Ιουνίου 2020 που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της Χριστίνα Κλουνιτσιώτη και τον τραυματισμό του Ντίμη Κορφιάτη.

Όπως μεταδίδει το ermisnews.gr, οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με ειδική κλούβα που την συνόδευαν τέσσερα περιπολικά με πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ ενώ το το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου που τους ανέμεναν, ήταν ζωσμένο με αστυνομικούς  φρουρούς σε όλες τις πλευρές του.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)