Κιμ Καρντάσιαν – Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε από τον Κάνιε Γουέστ;

 

Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην αγαπημένο της, Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του.
Παρέστη στα δύο τελευταία πάρτι παρουσίασης του νέου του δίσκου, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους Νορθ, Σικάγκο, Σεντ, Ψαλμ και τη μικρότερη αδερφή της Κλοέ.

Η επιχειρηματίας σε ραδιοφωνική συνέντευξή της με την Κρίστεν Μπελ και τη Μόνικα Πάντμαν στην εκπομπή τους «We Supported By …» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τόνισε ότι την βοήθησε να γίνει πιο αληθινή και να εκτιμήσει τον εαυτό της.

 

Αποκάλυψε ότι ειδικά στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, «Keeping Up with the Kardashians» δεν είχε πρόβλημα που οι παραγωγοί έδειχναν κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν «κολακευτικές» για εκείνη.

Όπως τόνισε, δεν την πείραξε γιατί έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της χάρη στον Γουέστ.

Εξήγησε ότι τον πρώην σύζυγό της «δεν ενδιέφερε καθόλου ο παράγοντας της συμπάθειας ή η γνώμη των άλλων, παρά μόνον να είναι αληθινός με τον εαυτό του».
Η Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ της έμαθε πώς να ζει τις στιγμές και πώς να έχει αυτοπεποίθηση. «Κάποτε η γνώμη του άλλου με ενοχλούσε» εξομολογήθηκε η Κιμ. «Τώρα είμαι επικεντρωμένη στο να ζω τη ζωή μου και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Νομίζω ότι αυτό έρχεται με τις εμπειρίες και την ωριμότητα. Νοιαζόμουν για τόσα πολλά πράγματα, στον επαγγελματικό τομέα και στην προσωπική ζωή μου, για τα οποία στην πραγματικότητα δεν είχα ενέργεια» ανέφερε.


Η τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι είναι ματαιόδοξη.

«Η αγάπη για τον εαυτό μου δεν βλάπτει κανέναν» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους. Είμαι ο εαυτός μου και ζω την ζωή μου όπως θέλω»

Διαβάστε επίσης