Πάτρα: Ο ντιλιβεράς έπεσε θύμα ληστών κουκουλοφόρων-Τον έστειλαν στο Νοσοκομείο-Στο έλεος των κακοποιών οι εργαζόμενοι τη νύχτα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την "πλήρωσε" ένας εργαζόμενος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει τη νύχτα για μεροκάματο, έπεσε θύμα ληστών την ώρα που εργαζόταν για το πενιχρό μεροκάματό του.

Ένας άνθρωπος που εργάζεται για μεροκάματο μόλις 20 ευρώ, βρήκε μπροστά του κουκουλοφόρους στην Πάτρα που τον χτύπησαν και του άρπαξαν τα χρήματα που είχε εισπράξει από τις παραγγελίες του. Του πήραν ακόμη το κινητό του τηλέφωνο και δύο πιστωτικές κάρτες.

Φυσικά η υπόθεση απλώς καταγράφηκε από τις Αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Ας βρουν τουλάχιστον τους ληστές του ντιλιβερά. Ας προστατέψουν έστω τους εργαζόμενους από τη δράση των ληστών και ας μην μείνουν απλά στον σχηματισμό μίας δικογραφίας.

Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες ταξημερώματα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορώντας κουκούλες, προσέγγισαν υπάλληλο διανομής φαγητού και με τηνάσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε (70) ευρώ,δυο τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο παθόντας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο ΠανεπιστημιακόΓενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ