Ταπετσαρίες τοίχου – Γιατί αποτελούν πολύ καλή λύση για κάθε χώρο

 

 

Οι ταπετσαρίες τοίχου δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε δωμάτιο να αλλάξει χαρακτήρα, χωρίς τη διαδικασία του βαψίματος, του τριψίματος και κάθε άλλου μερεμετιού που είστε αναγκασμένοι να κάνετε αν βάψετε. Μία ταπετσαρία δεν χρειάζεται κάδρα και διακοσμητικά, στέκεται μόνη της χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η εταιρεία Domo Decor σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες σε μοντέρνα σχέδια και αποχρώσεις της αρεσκείας σας αλλά και φωτοταπετσαρίες ώστε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία συλλογή που θα καλύψει κάθε απαιτητικό.

Οι ταπετσαρίες είναι της Marburg, η οποία από το 1972 εμπορεύεται ταπετσαρίες και έχει αποκτήσει εξειδίκευση στο αντικείμενο προσφέροντας πάνω από 4.000 σχέδια και περισσότερες από 35 συλλογές.

Αν θέλετε ταπετσαρίες που δεν σκίζονται, δεν κάνουν φούσκες και έχουν άριστο αποτέλεσμα στον τοίχο, τότε επιλέξτε Domo Décor. Ανθεκτικές στο ηλιακό φως, στο πλύσιμο, στα γδαρσίματα.

Μοντέρνα ή κλασική ταπετσαρία

Οι μοντέρνες ταπετσαρίες χαρακτηρίζονται από σχέδια όπως είναι τούβλα, πέτρες, ξύλο. Οι αποχρώσεις τους είναι κυρίως ανοιχτές, παλ, φωτίζουν τον χώρο και τον συμπληρώνουν.

Οι κλασικές ταπετσαρίες από την άλλη φημίζονται για τα πιο σκούρα χρώματά τους. Πολλές έχουν την βάση τους στο χρυσό, απόχρωση αριστοκρατική που προσφέρει φινέτσα στον χώρο. Τα vintage σχέδια από την άλλη είναι πολύ ιδιαίτερα για την κρεβατοκάμαρα!

Γιατί Domo Décor;

Τεχνική υποστήριξη που περιλαμβάνει τοποθέτηση και προετοιμασία τοίχου
Super τιμές
Διάσημοι σχεδιαστές όπως Luigi Colani, Karim Rashid κ.α.

 Όμορφες ταπετσαρίες τοίχου από την Domodecor για να δείτε όλα τα σχέδια και να επιλέξετε τη δική σας ταπετσαρία σε πολύ καλές τιμές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ