Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του, Alessia, διέγραψε την κοινή φωτογραφία τους στο Instagram

 

 

Ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz είναι ένα από τα ζευγάρια που μας έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους. Και ενώ ο ηθοποιός περίμενε την αγαπημένη του να τον επισκεφτεί στην Ελλάδα, και μάλιστα εκείνη ζητούσε δημόσια συγγνώμη που δεν μπορεί να κάνει αυτό το ταξίδι στην παρούσα φάση, προσέξαμε ότι στο προφίλ της στο Instagram δεν υπάρχει πλέον η κοινή φωτογραφία τους. 

Ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα live στο Instagram. Την ίδια στιγμή έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Αλέξη Παππά να γίνεται ο νέος Bachelor, με τους ανθρώπους του Alpha, βέβαια, να μην επιβεβαιώνουν μέχρι σήμερα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Μπορεί, λοιπόν, η Alessia Demetz να αποφάσισε να διαγράψει το κοινό στιγμιότυπο με τον Αλέξη Παππά, ωστόσο ο ίδιος εξακολουθεί να έχει στον λογαριασμό του την εν λόγω φωτογραφία. Απ’ ότι φαίνεται η σχέση του πρώην Survivor και της γοητευτικής γυναίκας έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Αναμένουμε τη συνέχεια!

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ