Ο Σταμάτης Γονίδης πίνει κρασί στο όνομά του!

 

 

Πάντα ανατρεπτικός και πολυπράγμων ο Σταμάτης Γονίδης βρίσκεται στο προσκήνιο τόσο για την μοναδική του φωνή, τα τραγούδια του, τις απόψεις του, όσο και για τις ασχολίες του που δεν περιορίζονται μόνο στο κομμάτι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Εκτός από τραγουδιστής και δημιουργός, ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει ήδη στο ενεργητικό του μια ατομική έκθεση ζωγραφικής, ενώ έχει εκδώσει δυο βιβλία ως συγγραφέας.

Προ καιρού, ακόμα μια επιθυμία του αγαπημένου καλλιτέχνη έγινε πραγματικότητα, καθώς βγήκε στην παραγωγή ένα κρασί που φέρει την δική του υπογραφή. Πρόκειται για το λευκό κρασί STAGON, το οποίο παράγεται από την εταιρία Cretan Kythnia.

Η Κύθνος είναι ο τόπος καταγωγής του Σταμάτη Γονίδη. Εκεί μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το νησί του. «Κάθε χρόνο, ο παππούς μου, ο Σταμάτης Γονίδης, έβγαζε το δικό του κρασί. Ήταν το καλύτερο του νησιού. Η επιθυμία μου ήταν να αναβιώσω αυτό το κρασί που έφτιαχνε ο παππούς μου και το έπινε μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του. Ένα κρασί, αγνό, καθαρό, χωρίς χημικά», εξηγεί ο τραγουδιστής.

Αυτό ακριβώς είναι το κρασί STAGON, το οποίο προς το παρόν διατίθεται μέσω eshop από την εταιρία Cretan Kythnia, ενώ σύντομα πρόκειται να μπει σε επιλεγμένες κάβες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

https://www.lykavitos.gr/

Διαβάστε επίσης