Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών: Την Κυριακή ανοίγουν οι διαδικασίες για εκλογή νέου αρχηγού

 

Ανοίγουν την Κυριακή οι διαδικασίες για εκλογή νέου αρχηγού στην παράταξη Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, αφού ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Χρήστος Νικολάου, ξεκαθάρισε νωρίς νωρίς ότι δεν θα ηγηθεί της παράταξης στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει δημόσια, δεν αποκλείεται να ανέβει αυτοδιοικητικό επίπεδο δράσης, εξετάζονας τη συμμετοχή τους στις Περιφερειακές εκλογές. 

Η παράταξη φαίνεται ότι μέχρι τέλος Μαΐου, θα έχει νέο αρχηγό. Την Κυριακή 16 Μαΐου, το πρωί, έχουν κληθεί όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (εκλεγμένοι και μη). Η συνάντηση για λόγους προστασίας και τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού, θα γίνει στο κλειστό γήπεδο της Αχαγιάς.

Εκεί θα γίνεια συζήτηση για το μέλλον της παράταξης και θα γίνει γνωστό, ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι επικεφαλής. Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση με όλους τους τοπικούς συμβούλους (εκλεγμένοι και μη), ώστε να ενηερωθούν επίσης επαρκώς και αυτοί για τις διαδικασίες. 

Φαίνεται ότι η εκλογή του νέου αρχηχού θα γίνει από τη βάση (από το σύνολο των ανθρώπων που έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών τους, βάζοντας υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές). Κύκλοι του Χρήστου Νικολάου, λένε ότι ο ίδιος έχει πει, ότι δεν θα δώσει "δαχτυλίδι", εννοώντας ότι δεν προτίθεται να "δείξει" ή να προωθήσει κάποιον για να τον αντικαταστήσει. 

Διαβάστε επίσης