Χαρδαλιάς: Οι θυσίες και οι προσπάθειες όλων μας πιάνουν τόπο

Το μήνυμα του για το Πάσχα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το μήνυμά του για το Πάσχα, αναφερόμενος στο δύσκολο έργο της Πολιτικής Προστασίας από την αρχή της πανδημίας.

"Η Πολιτική Προστασία και οι άνθρωποί της, και σε αυτή την πρωτοφανή κρίση, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή. Εδώ και 14 μήνες, μέρα και νύχτα, σε κάθε γωνιά της χώρας, δουλεύουμε άοκνα απέναντι στον αόρατο εχθρό, στο πλευρό των υγειονομικών μας, με καθημερινές χιλιάδες συνεχείς ιχνηλατήσεις, με ενδελεχείς ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και όχι μόνο, με την δημιουργία και λειτουργία των Mega εμβολιαστικών κέντρων, με την διάθεση και μεταφορά των εμβολίων σε κάθε γωνιά της πατρίδας" αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε:

Φίλες και φίλοι, Πλησιάζουμε στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις αλλά και την αισιοδοξία για τις μέρες που έρχονται. Μαζί βέβαια και την ικανοποίηση που οι θυσίες και οι προσπάθειες όλων μας πιάνουν τόπο.

Φέτος, το Αναστάσιμο φως φέρνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά το μήνυμα της ζωής.

Από τις αρχές του χρόνου, με την επιχείρηση του εμβολιασμού, την επιχείρηση Ελευθερία, βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο προς την κανονικότητα, στην τελική ευθεία, για να πάρουμε πάλι τη ζωή μας πίσω.

Η Πολιτική Προστασία και οι άνθρωποί της, και σε αυτή την πρωτοφανή κρίση, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή. Εδώ και 14 μήνες, μέρα και νύχτα, σε κάθε γωνιά της χώρας, δουλεύουμε άοκνα απέναντι στον αόρατο εχθρό, στο πλευρό των υγειονομικών μας, με καθημερινές χιλιάδες συνεχείς ιχνηλατήσεις, με ενδελεχείς ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και όχι μόνο, με την δημιουργία και λειτουργία των Mega εμβολιαστικών κέντρων, με την διάθεση και μεταφορά των εμβολίων σε κάθε γωνιά της πατρίδας.

Είμαστε όλοι παρόντες, μαζί με τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού Σώματος και του ΕΚΑΒ, για να συνδράμουμε αυτή την μεγάλη εθνική προσπάθεια. Γιατί το αισθανόμαστε , το ξέρουμε, το καταλαβαίνουμε, το ραντεβού μας με το εμβόλιο, είναι ραντεβού ζωής!

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλες και όλους σας, στις οικογένειές σας, στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας που θα βρίσκεται και πάλι, όλες αυτές τις μέρες στην πρώτη γραμμή, πιστοί στο καθήκον, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Και να θυμόμαστε όλοι! Αυτή τη φορά, ο χαρμόσυνος ήχος της καμπάνας θα είναι το μήνυμα της μεγάλης μας νίκης. Καλή μας δύναμη!

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης