Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαστε παρόντες, για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες κάθε μέρα

Επίσκεψη στο Βύρωνα

«Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψα τη διάθεσή μας να δώσουμε μια έντονη πολιτική χροιά στις εκλογές για τις 13 περιφέρειες της χώρας. Το κάναμε αυτό όχι γιατί μας ενδιαφέρει να βάψουμε τον χάρτη για ακόμα μια φορά γαλάζιο -τον βάψαμε γαλάζιο στις δυο εκλογές, του Μαΐου και του Ιουνίου, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σήμερα ποια είναι η πολιτικά κυρίαρχη δύναμη. Το κάναμε, όμως, γιατί θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα τα οποία θα συμμερίζονται την αντίληψή μας για την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας και θα μπορούν να υλοποιήσουν, σε συνδυασμό με την κεντρική κυβέρνηση, κρίσιμες πολιτικές επιλογές» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε το πρωί τον Βύρωνα, όπου τον υποδέχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον πατέρα του Γιώργο.

«Για σκεφτείτε, παραδείγματος χάρη, αν δεν είχαμε έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει τι σημαίνει πολιτική προστασία από μέσα και την έχει υπηρετήσει σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, πώς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε αύριο με την περιφέρεια Αττικής στο καινούριο μας σχέδιο για την πολιτική προστασία» είπε υπογραμμίζοντας ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς το έχει αποδείξει αυτό. «Το έχει αποδείξει ως δήμαρχος, το έχει αποδείξει στον Υμηττό, το έχει αποδείξει ως υφυπουργός, το έχει αποδείξει στη συνέχεια ως υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας -διότι πρέπει να μπορούμε να συνεργαζόμαστε με τις ένοπλες δυνάμεις πολύ πιο αποτελεσματικά στα επίπεδα της πολιτική προστασίας. Τέτοιους ανθρώπους, λοιπόν, χρειαζόμαστε για να μπορούμε να υλοποιούμε και εμείς το δικό μας όραμα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσης επισήμανε ότι η περιφέρεια Αττικής τα επόμενα πέντε χρόνια έχει έναν πολύ σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο να παίξει. «Έχει σημαντικούς πόρους. Πόρους τους οποίους αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε από το καινούργιο ΕΣΠΑ, πόρους τους οποίους πρέπει να διαθέσουμε σε σημαντικά έργα υποδομών, τα οποία πρέπει να γίνουν σε όλη την Αττική» είπε.

«Εγώ χαίρομαι για αυτό το οποίο λέει ο Νίκος, ότι θα είναι περιφερειάρχης και των 66 δήμων, γειτονιών και των πολλών περισσότερων γειτονιών της Αθήνας. Και ειδικά εκείνων των περιοχών που χρειάζονται περισσότερη κρατική μέριμνα» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στον Νίκο Χαρδαλιά την δυνατότητα να κάνει πράξη το όραμά του και να δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να μπορεί να συνεργαστεί με περιφερειάρχες με τους οποίους μπορεί να μιλήσει την ίδια γλώσσα. «Θέλω να βάλουμε έναν στόχο, έναν στόχο ο οποίος είναι απολύτως εφικτός: η εκλογή της περιφέρειας Αττικής να τελειώσει αυτή την Κυριακή. Θα τελειώσουμε από τον πρώτο γύρο και θα έρθω πάλι, το βράδυ της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο του Νίκου να γιορτάσουμε μία μεγάλη επιτυχία. Θα είναι νίκη του Βύρωνα, θα είναι νίκη της Αττικής και, ναι, θα είναι και νίκη της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε «ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι αγαπώ την ευθύνη, είμαι άνθρωπος που είμαι έτοιμος να υπηρετήσω τον σκοπό. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό, για να μπορέσουμε η Αττική να πάει μπροστά και μόνο μπροστά. Και θέλω να είστε σίγουροι ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα κάνω ό,τι μπορώ ανθρωπίνως δυνατό, μαζί με τους συνεργάτες μας στις 66 γειτονιές του λεκανοπεδίου, για να μπορέσουμε να φέρουμε αποτέλεσμα. Και προσβλέπουμε στη δική σας συνεργασία, στη δική μας συνεννόηση, για να συγκρουστούμε μαζί με οτιδήποτε έχει στεναχωρήσει κατά καιρούς τους πολίτες. Να αφήσουμε πίσω αγκυλώσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες, που αφήνουν μελέτες στα συρτάρια και αφήνουν τα έργα μισά».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ