Αχαϊα - κορονοϊός: «Λουκέτο» σε 14 τμήματα Λυκείων - Δείτε τα σε ποια σχολεία

 

 

Ο κορονοϊός, παρά τα self test συνεχίζει να ...σφυροκοπά τα σχολεία.

Συγκεκριμένα τα δεκατέσσερα έφθασαν τα τμήματα Λυκείων στην Αχαΐα που ανέστειλαν την δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία μετά τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων σε μαθητές, ενώ χθες για λόγους απολύμανσης δεν λειτούργησαν τα Λύκεια Κάτω Αχαΐας, Λάππα και 1ο ΓΕΛ Αιγίου.

Την ίδια ώρα, από χθες έως και τις 9 Μαΐου αναστέλλεται η λειτουργία και ενός τμήματος (Β1) στο 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών- Φάσματος Αυτισμού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την λίστα του Υπουργείου Παιδείας, στην Αχαΐα έχουν αναστείλει την λειτουργία τους τα εξής τμήματα:
-Ένα στο Λύκειο Κ. Αχαΐας έως 9/5
-Ένα στο Λύκειο Λάππα έως 9/5
-Ένα στο 10ο ΓΕΛ Πατρών έως τις 2/5
-Δύο τμήματα στο Λύκειο Ρίου έως τις 29/4
-Δύο τμήματα στο Γυμνάσιο- Λ.Τ. Φαρρών έως τις 28/4
-Ένα στο 4ο ΓΕΛ Πατρών έως τις 28/4
-Ένα στο 7ο ΕΠΑΛ Πατρών έως τις 28/4
-Ένα στο 8ο ΓΕΛ Πατρών έως τις 27/4.

Όπως αναφέρθηκε χθες παρέμειναν κλειστά τα Λύκεια Κάτω Αχαΐας και Λάππα, καθώς μαθητές των σχολείων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και αποφασίστηκε η απολύμανση των χώρων.

Αντίστοιχα, από την αντιδημαρχία Παιδείας Δήμου Αιγιαλείας ανακοινώνεται ότι χθες το 1Ο ΓΕΛ Αιγίου έμεινε κλειστό για απολύμανση. Συγκεκριμένα υπήρξε ενημέρωση από τον διευθυντή του σχολείου πως την Δευτέρα προέκυψαν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών που τα self tests ήταν «θετικά» στον covid.

Διαβάστε επίσης