Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους! ΒΙΝΤΕΟ

Survivor spoiler διαρροή 15/4: Το… τρίτο ημίχρονο που λέμε στα σπορ έχει πάντα ενδιαφέρον. Ασφαλώς και στο Survivor. Κι εκεί έχει το ενδιαφέρον του. Δεν είναι να μην το συζητήσουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα αποχώρησης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε. Το ποσό που πήρε η Ελευθερία Ελευθερίου βέβαια δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Τόσο που λες, δηλαδή εδώ το λέω και δεν ντρέπομαι, πως έκατσε τόσο πολύ. Πάρα πολύ. Παράγινε το κακό με δυο λόγια. Αλλά μην την κακολογώ την κοπέλα. Δεν μου έφαγε και τον άντρα.

Λοιπόν. Για να τα βάλουμε όλα κάτω. Στα τηλεοπτικά πάνελ παίζει γερά πως ο πιο δημοφιλής σε ψήφους ήταν ο Παύλος Γαλακτερός. Πως δηλαδή ο γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Είναι η αλήθεια. Με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τον δεύτερο, ο Παύλος Γαλακτερός έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είναι γεγονός πως οι τοποθετήσεις του και ο χαρακτήρας του έχει κερδίσει το κοινό. Είναι και σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο καιρό αγωνιστικά.

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν Iron Man στο τελευταίο παιχνίδι και με 3/3 βελτίωσε πολύ τα στατιστικά του. Γενικώς είναι αρκετά αγαπητός σε όλους. Και μέσα στο παιχνίδι, με εξαίρεση τον Αλέξη Παππά, και έξω από αυτό. Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν μακράν στον πάτο των ψήφων. Τριαντάφυλλος και Κώστας Παπαδόπουλος ήταν πιο πίσω, με τον Ντάφυ να μην πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα από εδώ και πέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ