Στις επάλξεις ο Γιάννης Καρβέλης

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε περιοχές εκτός του κέντρου της πόλης μας. Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η προσέγγιση των συμπολιτών μας με άμεσες παρεμβάσεις όχι μόνο στα κεντρικά σημεία, αλλά και στις πλατείες και τα πάρκα των γειτονιών της Πάτρας, ευρύτερα.

Σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου διενεργήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στις Εργατικές Κατοικίες των Ζαρουχλείκων προκειμένου να εντοπιστούν ασυπτωματικά κρούσματα μεταξύ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής . Η συμμετοχή των συμπολιτών ήταν μεγάλη καθώς ο αριθμός των δειγμάτων που λήφθησαν άγγιξε το νούμερο των 280. Μεταξύ αυτών εντοπίστηκαν 11 θετικά κρούσματα.

Εκεί βρέθηκε και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην προσπάθειά του να έχει ο ίδιος ακριβή εικόνα της υφιστάμενης  κατάστασης για τη διασπορά της νόσου και εκτός του κέντρου της πόλης.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς τόσο στις γειτονιές της πόλης μας, όσο και στο Επιμελητήριο Αχαίας που από τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα διενεργούνται σε καθημερινή βάση τις πρωινές ώρες.

Διαβάστε επίσης