Ζιντάν: «Δεν θα πιέσουμε τον Αζάρ»

Τη Ρεάλ περιμένει ένα οκταήμερο «φωτιά»

«Φρένο» στις προσδοκίες που δημιούργησε η επιστροφή του Εντέν Αζάρ στις προπονήσεις της Ρεάλ έσπευσε να βάλει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής στη δράση του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς τραυματισμούς στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στη Μαδρίτη.

«Δεν έχουμε πλάνο για τον Αζάρ. Δεν θα πιέσουμε τίποτα, πάμε σιγά-σιγά. Δεν μπορώ να σας πω πότε το βλέπω (σ.σ. να επιστρέφει). Αν είναι σε τρεις ημέρες, τόσο το καλύτερο, αν είναι σε δέκα, καλώς. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πηγαίνει καλύτερα,» δήλωσε ο προπονητής των «μερένγκες» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (3/4) αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Εϊμπάρ.

Τη Ρεάλ περιμένει αμέσως μετά ένα οκταήμερο «φωτιά», που περιλαμβάνει τους δύο προημιτελικούς του Champions League με τη Λίβερπουλ (6 και 14 Απριλίου) και ενδιάμεσα το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Νοκ-άουτ από τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια έχει τεθεί ο Σέρχιο Ράμος, που τραυματίστηκε κάνοντας διατάσεις (!), μετά τον αγώνα της εθνικής Ισπανίας με το Κόσοβο. «Δεν φταίει κανείς, ούτε η εθνική, ούτε η Ρεάλ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι το μέρος του ποδοσφαίρου που δεν μας αρέσει. Θέλουμε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό,» τόνισε ο Ζιντάν, που εξέφρασε την ευχή να ανανεώσει ο αρχηγός το συμβόλαιό του, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω για την υπόθεση.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ