Διαδικτυακή εκδήλωση: "Γυναίκα και Ψυχική Υγεία στην Πανδημία"

Της Ένωσης Γυναικών "Δυμαρίστη"

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Δυμαρίστη με θέμα "Γυναίκα και Ψυχική Υγεία στην Πανδημία", η οποία έγινε το βράδυ της Κυριακής (7 Μαρτίου), στο πλαίσιο της Γιορτής της Γυναίκας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ομιλίες με θεματικό περιεχόμενο της κ. Γεωργίας Πανίτσα (Ψυχολόγου) της κ. Ροδίας Καραμπελιά (Λογοθεραπεύτριας, Αντιπροέδρου της Ένωσης) και της κ. Αθηνάς Μουγκογιάννη (Δικηγόρου, Γραμματέως της Ένωσης).

"Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και την ευχαριστούμε θερμά γιατί βρίσκεται πάντα δίπλα μας, η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου. Συγκινητική ήταν η συμμετοχή Γυναικών, μελών και φίλων της μεγάλης "οικογένειας" της Δυμαρίστης. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων. Ακολούθησε μια πολύ όμορφη και φιλική συζήτηση, "ανοίγοντας" καρδιές εν μέσω ... εγκλεισμού λόγω πανδημίας! Μοιραστήκαμε, εξομολογηθήκαμε, δανειστήκαμε, αλλά πάνω απ όλα, δηλώσαμε ΟΛΕΣ παρούσες και δυνατές. Με λίγο πιο ανάλαφρη την Γυναικεία μας ψυχή, δεσμευόμαστε σύντομα για το επόμενο ραντεβού μας. Διαδικτυακό βέβαια, αλλά τόσο ζεστό και φιλικό όσο το κάνετε εσείς με τη δύναμη και την αγάπη που κρύβετε μέσα σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Μένουμε ασφαλείς, μένουμε ΔΥΝΑΤΕΣ!", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης