Άκης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: «Όταν πήραν τηλέφωνο τον αδελφό μου ήμουν μαζί του»

Ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, καλεσμένος στο ΣΟΥΚΟΥ Family, μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, για την περιθπέτειά του με τον κορονοϊό αλλά και για οτν αδερφό του, Κώστα Δόξα.

Ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΣΟΥ ΚΟΥ Family” με παρουσιαστές την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη. Μετά από το ντουέτο μεταξύ των δυο καλλιτεχνών, ο Άκης Δέιξιμος κάθισε στην παρέα της εκπομπής, και μίλησε για όλα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ρώτησε τον Άκη Δείξιμο για το θέμα των τελευταίων ωρών σχετικά με τον αδερφό του Κώστα Δόξα, και την μήνυση που έχει καταθέσει η πρώην σύζυγος του για σωματική βια.

Ο Άκης Δείξιμος, φανερά στεναχωρημένος με την όλη κατάσταση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, όλη η οικογένεια, ξεκάθαρα.

Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Δεν το περίμενα.

Αγαπάω πολύ και τον αδερφό μου και την ανιψιά μου. Λατρεύω τον Κώστα, είναι αίμα μου.

Είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πρόκειται για μια λεπτή συζήτηση και θέση που βρίσκομαι, ήδη υπάρχουν δυο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο.

Περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη. Τον χωρισμό το έβλεπα να ερχόταν, τη δημοσιότητα όχι, ήταν απρόβλεπτο.

Θα τα δείτε όλα στην πορεία», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Δείξιμος για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις υτελευταίες μέρες.

Διαβάστε επίσης