Πάτρα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η "λίστα της κοκαϊνης" - Ντόμινο εξελίξεων μετά τις συλλήψεις γνωστών πατρινών ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί μπλόκαραν το αυτοκίνητο των διακινητών στο Λαμπίρι, ενώ επέστρεφαν από Αθήνα και εντόπισαν ποσότητα κοκαϊνης.

Ετσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι , καθώς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ο αρχηγός της σπείρας και τα άλλα 3 άτομα (όλοι πατρινοί).

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται πάντως προς πάσα κατεύθυνση , προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι μετέχοντες στο κύκλωμα, αλλά και όσοι προμηθεύονταν στην Πάτρα ναρκωτικά. 

Βαρύ αναμένεται το κατηγορητήριο για τους 4 πατρινούς συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών, μετά την επιτυχημένη αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και στα σπίτια τους εντοπίστηκε και κατασχέθηκε 1 κιλό και 200 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι συλλήψεις προβλέπεται να προκαλέσουν ντόμινο αποκαλύψεων σχετικά με τη διακίνηση της κοκαϊνης και τα άτομα που την προμηθεύονταν στην Πάτρα. 

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν  ότι στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε λίστα με ονόματα πελατών, στα οποία περιλαμβάνονται γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης. Πρόκειται για πασίγνωστους Πατρινούς οι οποίοι προμηθεύονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ναρκωτικά από την συγκεκριμένη σπείρα.
Πρόκειται για άτομα που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς χώρους και έρχονται σε επαφή με αρκετό κόσμο, όλων των ηλικιών. Μεταξύ των συλληφθέντων και ένας Πατρινός πολύ γνωστός ο οποίος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για εμπορία ναρκωτικών!

Ο γνωστός πατρινός έχει έντονη κοινωνική δράση και εμπλοκή σε επιχείρηση σε κεντρική οδό της πόλης. Ενας ακόμη συλληφθείς διατηρεί καφέ γνωστής αλυσίδας σε σημείο σε μικρή απόσταση από τα Ψηλαλώνια.

Πάτρα: "Ξετίναξαν" μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης - 4 συλλήψεις και εμπλοκή γνωστών Πατρινών

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ