4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»

14/04/2025 | 10:53

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» επιστρέφει με την τέταρτη εκδοχή του, πιο ζωντανό και με περισσότερες εκπλήξεις από ποτέ 15-22 Ιουνίου!

Με θέμα «Σύνορα και σκιές» η διοργάνωση – σημείο συνάντησης σημαντικών κινηματογραφικών προσωπικοτήτων – θα εξερευνήσει τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως, τον ρόλο της Τέχνης, την κινηματογραφική ματιά σπουδαίων δημιουργών, μέσα από σεμινάρια, ειδικές προβολές, συνεργασίες με κινηματογραφικούς φορείς και 4 δυναμικά διαγωνιστικά προγράμματα με ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. 

Η υποβολή ταινιών ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2025 με 271 ταινίες να διαμορφώνουν έναν ενδιαφέροντα ετερόκλητο κινηματογραφικό χάρτη. Το φεστιβάλ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους δημιουργούς, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τις ταινίες τους σε αυτό.

Σε λίγες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα τέσσερα διαγωνιστικά προγράμματα (Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Μυθοπλασίας, Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ντοκιμαντέρ, Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Animation, Εθνικό Σπουδαστικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα), τις κριτικές επιτροπές και τις δράσεις του φεστιβάλ.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: “Θρίλερ” στο Ρίο – 16χρονος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας