Ελένη Γκασούκα: «Έκλαψα με λυγμούς για τον ηθοποιό που έσπαγε στο ξύλο ο Φιλιππίδης»

 

 

Στην καταγγελία του Γιώργου Ψάλτου περί ξυλοδαρμού του επί σκηνής από τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε η ηθοποιός Ελένη Γκασούκα.

Στην οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για τον ηθοποιό που για 480 ευρώ το μήνα τον έσπαγε κάθε μέρα στο ξύλο ο Φιλιππίδης και τον έστελνε στο νοσοκομείο. Πού ήταν οι συνάδελφοι του που ήταν ο παραγωγός; Γιατί το άφησαν το φτωχό το παιδί στα χέρια αυτού του άρρωστου;».

Νωρίτερα ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου είχε μιλήσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στη διάρκεια θεατρικής παράστασης που είχε ανέβει την χρονική περίοδο 2013 – 2015.

Ο ηθοποιός ο οποίος κατήγγειλε τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης» αναφέροντας πως αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει ήταν η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Υποστήριξε μάλιστα ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός που όπως δηλώνει δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.

Από τις κακουχίες, ο κ. Ψάλτου λέει πως έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης