Πέτρος Φιλιππίδης: Η «επιστροφή» στην TV και οι πρώτες αντιδράσεις συνεργατών

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολιάζεται και πάλι, καθώς η σειρά «Πενήντα Πενήντα» θα προβληθεί σε επανάληψη.

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και, ως είθισται, κάθε καλοκαίρι πρωταγωνιστούν οι επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο MEGA θα προβληθεί ξανά το σίριαλ «Πενήντα Πενήντα» στο οποίο έπαιζε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η εν λόγω εξέλιξη έχει προκαλέσει τα σχόλια κάποιων, λόγω των όσων έγιναν με το όνομά του στο πρόσφατο παρελθόν με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας: «Για εμένα είναι μία χαρά που επιστρέφει το “Πενήντα Πενήντα” γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανείς δεν χάρηκε που συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί». «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη από παλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχος κι ήταν εξαιρετικός συνεργάτης σε αυτήν την δουλειά… Από την επανάληψη κι εγώ και κάποιοι συντελεστές κι οι ηθοποιοί παίρνουν ένα ποσοστό ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται. Πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές και μπορεί να είναι μία ανάσα γι’ αυτήν την περίοδο», συνέχισε.

Ο Τάσος Χαλκιάς, που επίσης είχε δουλέψει με τον Φιλιππίδη, δήλωσε στην ίδια εκπομπή: «Ο Πέτρος το ζήτησε (σ.σ. να επιστρέψουν οι σειράς στην τηλεόραση) και από μια πλευρά δικαιωματικά. Διότι οποιαδήποτε τιμωρία κι αν θες να βάλεις σε κάποιον, εάν βγήκε φταίχτης κάπου και μάλιστα μέσα από διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έλαβε ο Πέτρος και καμία τιμωρία ώστε να του στερηθούν τα πολιτιστικά του δικαιώματα».

«Τη στιγμή λοιπόν που θαρραλέα το ζήτησε και έγινε και αποδεκτό από ένα κανάλι του κύρους του MEGA, για μένα είναι θεμιτό» συμπλήρωσε.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ