Αυτή είναι η ρουτίνα περιποίησης της Σαρλίζ Θερόν

 

 

Η 45χρονη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει να καταπλήξει τους θαυμαστές της με το απαλό και λαμπερό της πρόσωπο, το οποίο σε κάθε της εμφάνιση δείχνει πάντα φρέσκο και αψεγάδιαστο.

Αυτό το τέλειο δέρμα, ωστόσο, δεν έρχεται φυσικά, καθώς η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κάνει αρκετή δουλειά, φροντίζοντας να ακολουθεί πάντα τις ρουτίνες περιποίησης του προσώπου της, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, σε καθημερινή βάση.

Στην αρχή της ημέρας της, λοιπόν, η Σαρλίζ Θερόν αφιερώνει λίγο χρόνο στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Παρόλο που παραδέχεται ότι ο χρόνος της είναι κάπως περιορισμένος τα πρωινά, εξακολουθεί να καταβάλλει προσπάθεια ξεπλένοντας το πρόσωπό της με ένα ζεστό πανί, ενώ δεν βγαίνει από το σπίτι αν δεν έχει εφαρμόσει προηγουμένως αντιηλιακό και βάλσαμο για τα χείλη.

Στο τέλος της ημέρας, βγάζει τα μεγάλα «όπλα» στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, με βασικό σκοπό της την καλή ενυδάτωση του δέρματός της με κρέμα ματιών, ορό και ενυδατική κρέμα. Μόνο μετά την εφαρμογή τους, η Σαρλίζ αισθάνεται έτοιμη να κοιμηθεί. Εκτός, ωστόσο, από τις καθημερινές θεραπείες περιποίησης του δέρματός της, η λαμπερή ηθοποιός παίρνει και άλλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι το δέρμα της παραμένει υγιές και απαλό. Όπως ένας ολοκληρωτικός καθαρισμός στην αγαπημένη της αισθητικό.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, επίσης, ότι η Θερόν δεν φοβάται το χρόνο. Εφαρμόζει μια πιο θετική προσέγγιση σε αυτό κατανοώντας πώς αποτελεί φυσική εξέλιξη της ζωής που δεν μπορεί να σταματήσει κανείς. Αυτό την βοηθά να απαλλαγεί από το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα που σχετίζονται για παράδειγμα με τις ρυτίδες.

Ωστόσο, παρόλο που η ηθοποιός κατανοεί ότι η γήρανση είναι αναπόφευκτη, της αρέσει να φροντίζει το δέρμα της και να καθυστερεί τις επιπτώσεις του χρόνου πάνω της. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της δεν είναι τα μόνα στοιχεία που την βοηθούν σε αυτό. Η διατροφή της κυρίως με βάση τα λαχανικά και τα ωμά τρόφιμα λειτουργεί μέσα από το σώμα της για να επιτύχει μια πιο υγιεινή και πιο λαμπερή εμφάνιση!

Διαβάστε επίσης